Bij de Cloud leer je

wat je maar wilt

wanneer je maar wilt

op je eigen tempo

Schrijf je in!

binnenkort beschikbaar

Waarom de cloud?

Blended learning

Door in je eigen tijd, op je eigen tempo de leerstof via videomateriaal door te nemen ben je niet afhankelijk van klassikale lessen. Dus kan je tijdens schooluren vragen stellen over de stof of het huiswerk.

Intrinsieke motivatie

Door zelf de lessen te kiezen werk je vanuit je eigen verantwoordelijkheid wat het leerproces persoonlijk maakt.

Geen afleiding

Iedereen heeft wel eens een lastige dag. Zelfs leraren. Het is dus niet gek dat je niet elke les 100% concentratie kan geven. Daar helpt online leren bij. Je kan zonder afleiding in je eigen plek nieuwe kennis opdoen.

Play, pause & rewind

Gaat de les te snel of zelfs te langzaam dan kan je op de cloud altijd het tempo veranderen zonder dat je anderen stoort. Bij lastige onderwerpen kan je zelfs terugspoelen om het beter te begrijpen.

Vragen zijn altijd welkom

Op scholen liggen de lesmomenten vaak vast. Dus als je een dringende vraag hebt, is het soms lastig om die vraag te stellen. Bij de cloud kan je op elk moment vragen stellen via de social media.

Samen leer je meer

De beste manier om te leren is om vragen te beantwoorden. Op de cloud heb je altijd de vrijheid om elke vraag te proberen te beantwoorden. Het beste antwoord wordt door elkaar omhooggestemd zodat uiteindelijk de beste uitleg bovenaan staat.

"Ongeloofelijk. Spectaculair. Niet normaal."
Bruno Ortiz Kessels
Vol van zichzelf

"5 sterren zijn niet genoeg!"

Bruno Ortiz Kessels